Latest Blogposts

Les 8 – Huisjeshanger (deel3/3)

Welkom bij les 8, deel 3! Mocht je vragen hebben over deze les dan kan je deze stellen onder de video óf mail naar info@breiclub.nl.

Veel plezier!

2 reacties op “Les 8 – Huisjeshanger (deel3/3)


Comment author said

Door Hetty Jager op 14 september 2014 om 12:16

hallo lieve mensen van breiclub,ik heb net weer wat lessen gevolgd van het haken,ik ben o/m de 3 stukjes van les 8,en wat ik heel erg jammer vind,is dat het raampje en deurtje op het huisje naaien niet goed te zien is!en het sluiten van het huisje ook niet.waarom is dit niet van bovenaf gefilmd?juist voor de beginnelingen zoals ik toch nog ben.en dus ook vast wel anderen!!heel jammer.verder vind ik de stem erg zacht soms niet verstaanbaar.maar het niet kunnen zien hoe er iets op genaaid word,en gesloten word vind ik echt zo jammer.hopelijk doen jullie er iets mee.

 

Comment author said

Door Babette op 14 september 2014 om 18:05

Beste Hetty, als het volume te zacht staat dan ligt dat aan uw volume instellingen op uw pc/tablet. U kunt uw boxen wat harder zetten, en ook kunt u controleren of de volumemeter in de video (naast “HD”) allemaal aan staan. Helaas is de camera van boven op een gegeven moment uitgevallen, en niet aanwezig. Wij hopen dat de mondelinge toelichting incl. het e-book alsnog een waardevolle gratis les is. Voor vragen kunt u altijd ons mailen, heel veel plezier en vriendelijke groet!

 

Plaats een reactie